Miért hozzám csatlakozz?

Farmasi regisztráció

Szeretnél olcsóbban vásárolni Farmasi termékeket?
Érdekel a Farmasi termékek értékesítése? Esetleg hálózatot is építenél?

Akár mindhárom lehetőség érdekel? A Farmasinál mindent megvalósíthatsz!

ingyenes farmasi regisztráció

Biztos több helyen is találkoztál már a lehetőséggel, hiszen a népszerű Farmasi termékeket sokan hirdetik. Esetleg már el is döntötted, hogy belevágsz? Na de miért éppen hozzám csatlakozz? Azért, mert...

2003 óta vagyok egyéni vállalkozó, 2005 óta főállásban, tehát teljesen saját lábon állok. Azóta kizárólag online munkát végzek (sok évig foglalkoztam honlapkészítéssel, honlapfenntartással, keresőmarketinggel, és már két webáruházam is van (Divatékszer-Trend webáruház és A-Z Antikvárium), tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Nem múló szeszélyből csatlakoztam a Farmasihoz, hanem hosszú távra tervezek!

A Farmasihoz hozzám csatlakozókat saját Facebook csoportomban is segítem a munkában. A munka csoportom kizárólag a hozzám csatlakozóknak van fenntartva (ha regisztrálsz, Te is tagja lehetsz), de a saját Farmasi csoportomat itt megnézheted: Farmasi: aki megismeri, megszereti. A csoportban képek, videók, tájékoztatók segítségével megismerkedhetsz a termékekkel. 

Ha az ingyenes regisztrációval, vagy a Farmasi termékekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van kérdezz bátran!
Email címem: farmasiregisztracio@gmail.com

A regisztrációhoz elég, ha az alábbi űrlap kitöltésével megadod az adataidat, utána felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük a kérdéseidet, elvégzem a regisztrációt. Kérlek töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Mindent szeretnél tudni a Farmasiról és a Farmasi regisztrációról? Akkor ajánlom, hogy nézd meg a honlapomat! >>> www.farmasiregisztracio.hu